Πορεία διαμαρτυρίας από τη Θύρα 4

Πορεία διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ την Κυριακή, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι του Δικεφάλου με τον Άρη, για την 22η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Θύρας 4:

«Αύριο το μεσημέρι στις 14.00 στην Καμάρα ο λαός του Π.Α.Ο.Κ θα βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις πριν το ματς με τους καρπαζοεισπράκτορες της γειτονιάς.

Οι οπαδοί δεν είναι πειραματόζωα για να εφαρμόζει η εκάστοτε κυβέρνηση άλλους νόμους και άλλες ποινές πάνω σε ανθρώπους οι οποίοι απλά αγαπάνε και ακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι δικαστικές αρχές και οι μπάτσοι δε θα βρίσκουν το εξιλαστήριο θύμα της κοινωνίας στον πιτσιρικά που άναψε ένα πυρσό στο γήπεδο ενώ οι πραγματικοί εγκληματίες κυκλοφορούν με κοστούμια γραβάτες και πρεζοκάραβα. Όπως κάναμε με το νόμο Ορφανού έτσι και τώρα θα είμαστε στην πρώτη γραμμή ο ένας για τον άλλον και όλο το οπαδικό κίνημα του Π.Α.Ο.Κ αύριο θα πραγματοποιήσει πορεία ενάντια σε όλους αυτούς και υπέρ του δικαιώματος στην ελευθερία των ανθρώπων που είναι «ελεύθεροι-φυλακισμένοι» μέσα στα αστυνομικά τμήματα.

Όλοι οι επαρχιακοί σύνδεσμοι μπορούν να παρκάρουν αυτοκίνητα και λεωφορεία στο Λευκό Πύργο όπου και θα καταλήξει η διαμαρτυρία προκειμένου να επιβιβαστούν σε αυτά στο τέλος της πορείας για να πάνε μεμονωμένα στην Τούμπα.

Υ.Γ : ΠΑΡΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ

Υ.Γ2:Πρωτάθλημα και κύπελλο στον Πύργο το Λευκό.

Υ.Γ3: Στελλάκη ζεις για πάντα ΠΑΟΚΤΣΗΣ.

Μετά τιμής,

Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy