«Πόρτα» σε Αταλάντα από ΠΑΟΚ για Γιαννούλη!

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι απ’ τα πιο… hot ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αναφορικά με το ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει απ’ το εξωτερικό. Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ είναι στο «στόχαστρο» αρκετών συλλόγων. Σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα, μάλιστα, η Αταλάντα δεν έμεινε στο ενδιαφέρον!

Οι γείτονες αποκάλυψαν πως η ομάδα του Μπέργκαμο που έκανε εξαιρετική σεζόν την περασμένη αγωνιστική περίοδο σε Ιταλία και Champions League, κατέθεσε πρόταση στον ΠΑΟΚ η οποία έφτασε τα 6.000.000 ευρώ. Όμως η απάντηση που πήρε ο σύλλογος της Βόρειας Ιταλίας δεν ήταν αυτή που θα ήθελε.

Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε τη συγκεκριμένη προσφορά και ενημέρωσε την Αταλάντα πως για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να καλύψει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Η οποία φτάνει τα 10.000.000 ευρώ! Σε αυτό το ενδεχόμενο φυσικά, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πει όχι (αν έχει συμφωνήσει κι ο ποδοσφαιριστής).

Οι Ιταλοί θεωρούν πως αυτή η στάση της ομάδας απ’ τη Θεσσαλονίκη, ήρθε λόγω των υποχρεώσεών της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θεωρούν πως γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ καθυστερεί την υπόθεση. Όμως η αλήθεια είναι διαφορετική.

Στο «δικέφαλο» δε θέλουν να χάσουν τον ποδοσφαιριστή για λίγα χρήματα. Και επειδή είναι πολύτιμος για την ομάδα και επειδή η εμπορική του αξία μέσω της συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μπορεί να… εκτοξευτεί! Έτσι, υπάρχουν ήδη σκέψεις για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Γιαννούλη, με συμβόλαιο που θα έχει αυξημένες αποδοχές ο ποδοσφαιριστής, αλλά και αύξηση της ρήτρας! Το επόμενο διάστημα θα γίνει ξεκάθαρο το θέμα, ίσως και μετά τα ματς με την Κράσνονταρ.

Για το θέμα αυτό έκανε δηλώσεις και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, λέγοντας χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον FM 100: «Ο Γιαννούλης είναι ένα παιδί που έχει πολύ καλό όνομα και ενδιαφέρονται πολλές ομάδες και δεν είναι κρυφό ότι υπάρχουν προτάσεις για αυτόν. Έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, είναι ακόμα σε εξέλιξη και στον ΠΑΟΚ αγωνίζεται μόνο έναν χρόνο ως βασικός. Είναι μια περίπτωση που μόνο να αυξήσει την αξία του μπορεί μέσα από τέτοιες ευρωπαϊκές πορείες του ΠΑΟΚ. Είναι μια περίπτωση που την βλέπουμε ξεχωριστά και οι προτάσεις μπορεί να είναι καλές, αλλά δεν φτάνουν την αξία που πιστεύουμε εμείς ότι έχει. Είτε πρόκειται για ομίλους Champions League, είτε για Europa League».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy