Πώς πέταξαν έξω από το αεροπλάνο αυτό το κορίτσι- Επενέβη η αστυνομία (εικόνες+βίντεο)

Αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά  fitness μοντέλα του Instagram, ενώ η δημοτικότητα της, αυξήθηκε. κυρίως, λόγω των καλοσχηματισμένων οπίσθιων της.

Ο λογος για την Jen Selter, η οποία, το Σάββατο, εκδιώχθηκε, από πτήση της American Airlines, έπειτα από καυγά που είχαν η ίδια και η αδελφή της με αεροσυνοδό και τον πιλότο.

Η ίδια, φυσικά, δεν παρέλειψε να ανεβάσει βίντεο με το περιστατικό, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.
Όπως αναφέρει το TMZ, η Selter και η αδελφή της μπήκαν σε αεροπλάνο στο Μαϊάμι, το οποίο είχε προορισμό το αεροδρόμιο La Guardia της Νέας Υόρκης, ωστόσο η πτήση είχε καθυστέρηση 1,5 ώρες εξαιτίας προβλημάτων μηχανολογικής φύσης.

Ο καυγάς ξεκίνησε όταν η ίδια επιχείρησε να πάρει κάτι από το ντουλαπάκι των αποσκευών πάνω από τα καθίσματα.

Εκείνη την ώρα, την πλησιάζει η αεροσυνοδός και της υποδεικνύει να καθίσει ξανά, με αποτέλεσμα να προκύψει διαφωνία.

Η αεροσυνοδός, στη συνέχεια, φέρεται ότι την ρώτησε αν θέλει να εγκαταλείψει την πτήση, με την ίδια να απαντά «ναι» (αργότερα, βέβαια, ανέφερε πως το είπε σαρκαστικά).

Στη συνέχεια κλήθηκε ο πιλότος και ο καυγάς φούντωσε, με όλο και περισσότερους επιβάτες να παίρνουν θέση στον τσακωμό.

Τελικά, το περιστατικό έλαβε τέλος, όταν αστυνομικοί ανέβηκαν στο αεροπλάνο και απομάκρυναν την Selter, την αδελφή της και έναν άλλο επιβάτη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Jen Selter, έχει πάνω από 11,7 εκατ. followers στο Instagram και 1,15 εκατ. στο Twitter, δηλώνει «fitness lover» και «lifestyle influencer» και ασχολείται με θέματα εμφάνισης, διατροφής, φυσικής κατάστασης κ.α.