Πώς θα γνωρίσεις το άλλο σου μισό!

Romantic young couple sitting on the beach enjoying warm sun.

Αν είσαι ελεύθερος κι ωραίος, μπορεί να μην είσαι σίγουρος για το που και πώς πρόκειται να κάνεις νέες γνωριμίες και να βρεις το ιδανικό ταίρι, με αποτέλεσμα να αναλώνεσαι σε λάθος μέρη ακολουθώντας λάθος τακτικές…

Μια νέα έρευνα του ReportLinker αποκάλυψε τα στατιστικά σχετικά με τους πιο συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι γνωρίζουν τους μελλοντικούς τους συντρόφους.

Πώς μπορείς να βρεις όμως στην πραγματικά το άλλο σου μισό; Όπως προέκυψε, τα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια ή τα ζευγάρια με μακροχρόνια σχέση γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων (39% των συμμετεχόντων), ενώ αμέσως μετά ακολουθεί το ίδιο εργασιακό περιβάλλον (15%), τα καφέ και τα bars (12%), τα αθλήματα ή χόμπι (9%) και τις online πλατφόρμες γνωριμιών (8%).

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, αυτές οι σχέσεις τείνουν να διαρκούν, με περισσότερους από τους μισούς συμμετέχοντες να διατηρούν σχέσεις για περισσότερα από 7 χρόνια.

Το συμπέρασμα είναι ακόμα ότι ενώ τα site για online dating έχουν κερδίσει έδαφος, οι «παραδοσιακοί και δοκιμασμένοι» τρόποι γνωριμιών, φαίνεται να είναι ακόμα οι πιο αποδοτικοί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy