«Πουλήστε το κτήριο με τις πράσινες σημαίες»

Έγραψε η επική ατάκα για το κτίριο… «με τις πράσινες σημαίες» στη Λεωφόρο. Αυτό ξεστόμισε ο πρόεδρος της έδρας δικαστηρίου, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας των προσφυγών εναντίον του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», ο πρόεδρος, στη συνομιλία με τον εκπρόσωπο του «τριφυλλιού», ενδιαφέρθηκε για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας και προσπάθησε να προτείνει μια λύση αλλά… δεν γνώριζε.

Στην πρόταση του για αναβολή της διαδικασίας, ώστε να βρεθεί λύση, αναρωτήθηκε για το αν έχει ο Παναθηναϊκός κάποιο ακίνητο να πουλήσει, νομίζοντας ότι το κτήριο της Θύρας 13 επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ανήκει στην ΠΑΕ.

Όπως θα διαπιστώσετε από τον διάλογο, τον μπέρδεψαν οι πράσινες σημαίες, αφού δεν είναι γνώστης των θεμάτων του ποδοσφαίρου, όπως ανέφερε και ο ίδιος.

Αναλυτικά η συνομιλία

Πρόεδρος: «Να δώσουμε αναβολή να έχει χρόνο ο Παναθηναϊκός. Ελπίζω σε δύο βδομάδες να έρθετε με καλά νέα. Αλήθεια δεν έχετε κάποιο ακίνητο να πουλήσετε για να βρείτε χρήματα;»
Παπαντωνίου: «Όχι δεν έχει ακίνητα. Μόνο παίκτες μπορεί να πουλήσει»
Πρόεδρος: «Πηγαίνοντας στον Άρειο Πάγο βλέπω ένα μεγάλο πράσινο κτίριο με σημαίες του Παναθηναϊκού».
Παπαντωνίου: «Εκεί στεγάζεται ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών»
Πρόεδρος: «Όπως καταλαβαίνετε είμαι άσχετος με το ποδόσφαιρο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy