Πράσινο φως από τον δήμο για την «Νέα Τούμπα»

Άλλο ένα βήμα προς την έναρξη των εργασιών για την νέα Τούμπα έγινε τα ξημερώματα. Το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης ενέκρινε το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο το οποίο έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Ο δήμος έθεσε κάποιους όρους, όμως, για να συμβεί αυτό και σύμφωνα με την εισήγηση των αρμόδιων δημοτικών υπηρεσιών, είναι ότι «οι οποιεσδήποτε υποχρεώσεις προκύψουν για τον δήμο Θεσσαλονίκης από την εφαρμογή του ρυμοτομικού σχεδίου θα αναληφθούν εξολοκλήρου από το ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο του ΠΑΟΚ», ενώ προσθέτει πως:

«οι προβλεπόμενοι κοινόχρηστοι χώροι θα παραδοθούν διαμορφωμένοι και έτοιμοι προς κοινή χρήση στον δήμο Θεσσαλονίκης άνευ καταβολής οποιουδήποτε οικονομικού ανταλλάγματος, ενώ ελεύθεροι βαρών θα παραδοθούν και θα μεταβιβαστούν στον δήμο Θεσσαλονίκης και οι κοινωφελείς χώροι που θα προβλεφθούν για την εξυπηρέτηση δημοτικών σκοπών».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy