Πρόεδρος Γιαγκελόνια: «Έχουμε μια πρόταση για τον Σβιντέρσκι, αλλά του λέω να μείνει»

Την στιγμή που ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει κλείσει τον 21χρονο φορ της Γιαγκελόνια, Κάρολ Σβιντέρσκι, ο πρόεδρος του πολωνικού συλλόγου, Τζέζαρι Κουλέστσα υποστήριξε πως προσπαθεί να κρατήσει τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Σβιντέρσκι που έχει πετύχει στην τρέχουσα σεζόν 8 γκολ, κινήθηκε και η Τζένοα που ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Κριστόφ Πιάτεκ, αφού ο τελευταίος ετοιμάζεται να μεταπηδήσει στη Μίλαν.

«Έχουν γίνει πολλά τηλεφωνήματα, αλλά έχουμε λάβει μια προσφορά», τόνισε αρχικά ο Κουλέστσα «φωτογραφίζοντας» τον ΠΑΟΚ, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Ο Κάρολ θέλει να αποχωρήσει, αλλά εγώ του λέω να μείνει στην ομάδα. Αφήστε τον να μείνει να πετύχει άλλα 10 γκολ να αναδειχθεί τοπ σκόρερ και μετά τα θα έχει 20 προτάσεις, όχι μία η δύο. Κάποιες φορές ωστόσο είναι δύσκολο να πείσεις τους ποδοσφαιριστές»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy