Προκάλεσε τροχαίο με ανασφάλιστο όχημα: «Τσάκωσαν» τη Ματσούκα και της έριξαν πολλά πρόστιμα

Όχι μόνο προκάλεσε τροχαίο ατύχημα, αλλά στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει. Και όταν οι άλλοι οδηγοί που αντιλήφθησαν το τι είχε κάνει, προσπάθησαν να της εμποδίσουν τον δρόμο, τότε σύμφωνα με τους αυτόπτης μάρτυρες, εκείνη το έβαλε στα πόδια.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η Δήμητρα Ματσούκα το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Νέου Κόσμου έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε άλλο I.X.. Ο οδηγός του άλλου οχήματος μέσα στο οποίο επέβαινε και ένα ανήλικο παιδάκι ξαφνιάστηκε από το τρακάρισμα.
Από τη σύγκρουση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η ηθοποιός μετά το συμβάν προσπάθησε να φύγει με το αυτοκίνητό της, αλλά δεν κατέστη δυνατό.

Μετά από λίγη ώρα έφτασε στο σημείο δύναμη της τροχαίας η οποία διαπίστωσε ότι η ηθοποιός είχε ανασφάλιστο όχημα, επικαλούμενη ότι ξέχασε να ανανεώσει το ασφαλιστήριό της.

Της επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ πρόστιμο, ενώ της αφαιρέθηκαν το δίπλωμα και η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy