Προσοχή σκληρές εικόνες: Η απάντηση του Ολυμπιακού για Γκαρσία

Οι «ερυθρόλευκοι» μοίρασαν στα ΜΜΕ που ελέγχονται από την «Εγκληματική» δικές τους φωτογραφίες από τα αποδυτήρια της ομάδας, οι οποίες… πάνω στον πανικό τους, δικαιώνουν απόλυτα τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τι δείχνουν οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ολυμπιακός; Τον Γκαρσία να μην εμφανίζει καμία εξωτερική εκδορά, καμία εξωτερική αμυχή, κανέναν εξωτερικό τραυματισμό (που θα έπρεπε να έχει προκληθεί αν ένα αντικείμενο όπως ένα ρολό ταμειακής μηχανής τον έβρισκε στο πρόσωπο), παρά μόνο μια αιμορραγία ψηλά στο άνω χείλος (!), αντίστοιχη με αυτή που έχει οποιοσδήποτε άνθρωπος δαγκώνει τα χείλη του, ή υποφέρει από ουλίτιδα!

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έρχονται να δικαιώσουν και την έκθεση του γιατρού του αγώνα, ο οποίος επεσήμανε ότι δεν υπήρχε κανένας σοβαρός τραυματισμός στο πρόσωπο του Γκαρσία. Και φυσικά δημιουργείται η απορία, πως είναι δυνατόν ένα χτύπημα από ρολό ταμειακής μηχανής να μην δημιουργήσει την παραμικρή πληγή στο πρόσωπο του «θύματος» (κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα στις φωτογραφίες που μοιράζει ο ίδιος ο Ολυμπιακός), αλλά αντίθετα να του προκαλέσει… τραυματισμό στο άνω χείλος! Τα συμπεράσματα δικά σας…

Πηγή: SDNA