«Πρωταθλητής ο Παντελής Κυριακίδης, όχι μόνο ο ΠΑΟΚ»

Ο Τάσος Παπαδόπουλος, υπεύθυνος της κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (PAOK Action) μίλησε στον ARENA FM 89.4 και την εκπομπή «Double» για τον Παντελή Κυριακίδη και τις πρωτοβουλίες του Δικεφάλου για να βοηθήσουν την οικογένειά του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να συγχαρώ αρχικά τον ARENA 89.4, για την βοήθεια που μας παρέχετε και την επικοινωνία σας. Ήταν μια όμορφη έκπληξη για εμάς η πρωτοβουλία για ποδοσφαιρικό αγώνα μαζί με τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς.

Πρωταθλητής δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Παντελής και η οικογένειά του. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν και θα είναι δίπλα στην οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη. Για εμάς θεωρείται ένας αθλητής του ΠΑΟΚ. Μετά την ενημέρωση και του Ιβάν Σαββίδη, προχωρήσαμε σε μια νέα οικονομική ενίσχυση στην οικογένεια. Θέλω να τονίσω ότι ο χορηγός μας, η «Βιοκλινική» Θεσσαλονίκης έκανε δωρεά στην απαραίτητη επέμβαση που έκανε ο Παντελής. Παρότι υπήρξε αυτήν η οικονομική ενίσχυση και η βοήθεια, αυτό δεν σημαίνει πως όλα έχουν τελειώσει. Όλοι μας, και σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και ως συνάνθρωποι, πρέπει να είμαστε δίπλα στην οικογένεια.

Υπάρχουν και κάποιες ενέργειες από τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, γιατί πάντα κοιτάμε να καλύψουμε τις όποιες επιπλέον ανάγκες προκύψουν. Η ενημέρωση του Ιβάν Σαββίδη, είναι να παραμείνουμε για πάντα στο πλευρό του Παντελή Κυριακίδη. Από την έλευση του κ. Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουμε καλύτερη οργάνωση στο τμήμα της κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ. Με αυτή την οργάνωση, ξεκινήσαμε να υλοποιούμε κάποια προγράμματα. Εμείς κοιτάμε να προσφέρουμε την βοήθεια εκεί που πρέπει και η ικανοποίηση μας είναι αυτή, γιατί δεν παύουμε να είμαστε ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος με πολύ κόσμο πίσω μας.

Με την βοήθεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν σταματούν οι ανάγκες του Παντελή Κυριαικίδη. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν με το email μας: paokaction@paokfc.gr και είναι γνωστό, για μια επικοινωνία με την οικογένεια και το παιδί, όποιος θέλει θα έρθει σε επαφή με τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς.