Προβληματίζονται στον ΠΑΟΚ με τις απαιτήσεις του Πέλκα

Ιδιαίτερη ενόχληση υπάρχει στις τάξεις του Δικεφάλου από την στάση που κρατά ο Πέλκας, αφού ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά έχει ζητήσει αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Ο εκπρόσωπος του διεθνούς επιτελικού μέσου του, ζήτησε αναπροσαρμογή με ένα ποσό κοντά στα χρήματα που προσέφερε το καλοκαίρι η Φενέρμπαχτσε στον πελάτη του.

Συγκεκριμένα, ο Πολ Κουτσολιάκος, σε συνεννόηση -προφανώς- με τον παίκτη, ζήτησε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που να φτάνουν το 1.000.000 €.Ποσό που προκάλεσε αίσθηση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και φυσικά την ενόχλησε.

Θυμίζουμε, ότι τον Σεπτέμβριο του 2017 ο Πέλκας ανανέωσε έως το 2021, με αυξημένες απολαβές. Οπότε θεωρείται παράλογο να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με σχεδόν τριπλάσια χρήματα από εκείνα που προβλέπει η πρότερη αναπροσαρμογή.

Επομένως, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν πολλά ζητήματα να διαχειριστούν, καθώς ο Πέλκας δεν είναι το μόνο θέμα, καθώς τρέχουν και οι ανανεώσεις αρκετών ποδοσφαιριστών (Βαρέλα, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Σάχοβ, Γλύκου και Σιαμπάνη).γη:

πηγή:pagenews.gr