Ψάχνει λύσεις ο Λουτσέσκου

Τεράστια κενά φαίνεται πως υπάρχουν στον ΠΑΟΚ, παρότι το ρόστερ είναι πολυάριθμό και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως δεν μπόρεσε η ομάδα να δείξει καλό πρόσωπο στις απουσίες τεσσάρων παικτών της.

Ο Βιεϊρίνια, ο Πέλκας, ο Μαουρίσιο και ο Μπίσεσβαρ δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους στη Βουδαπέστη και ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν.

Όλα αυτά είναι σίγουρο πως προβληματίζουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος καλείται να δώσει λύσεις και να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε τετ-α-τετ με τους αρχηγούς της ομάδας, ώστε να συζητήσουν για τα αίτια της συγκεκριμένης εμφάνισης, με την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος να αποτελεί χωρίς αμφιβολία το μεγάλο στόχο της χρονιάς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy