Ψάχνει τον αντι-Βέρνμπλουμ…

Ο ΠΑΟΚ έδωσε το πράσινο φως και στα γραφεία της ΠΑΕ σε καθημερινή βάση φτάνουν προτάσεις για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ, στο Δικέφαλο ψάχνουν τον ποδοσφαιριστή που θα αναπληρώσει το κενό του Σουηδού μέσου, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Θεωρούν στον ΠΑΟΚ στην ομάδα πως η χρονιά δεν θα μπορέσει να βγει μόνο με τους Μαουρίσιο, Κάνιας και Σάκχοφ και χρειάζεται μια προσθήκη ακόμα στη μεσαία γραμμή.

Σε μια πρώτη ανάγνωση, η αναζήτηση αφορά τόσο ποδοσφαιριστές που έχουν έφεση στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και περισσότερο δημιουργικούς

Η γκάμα είναι μεγάλη και λόγω της οικονομικής άνεσης που υπάρχει, καθώς εξετάζονται και οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να αποκτηθούν με δανεισμό και οψιόν αγοράς. Δηλαδή ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στον τελευταίο έτος του συμβολαίου τους και μπορούν να φύγουν χωρίς το σωματείο να μεγάλα ποσά.

Εκτός από την αγαπημένη αγορά που είναι η ρωσική, οι Ασπρόμαυροι, κοιτάζουν και σε άλλες χώρες καθώς θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια που έχουν πριν πάρουν την τελική τους απόφαση.