«Καταγγέλλω. Απαιτώ σεβασμό»: Η σοκαριστική ανάρτηση του Αμπιντάλ για τις φήμες περί εμπλοκής σε κύκλωμα διακίνησης οργάνων

Δημοσίευμα ισπανικής εφημερίδας αποκάλυψε απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, ο οποίος άφηνε να εννοηθεί ότι το μόσχευμα το οποίο έλαβε ο παλαίμαχος Γάλλος άσος, ο οποίος εργάζεται σήμερα ως τεχνικός διευθυντής των Καταλανών, είχε αγοραστεί μέσω κυκλώματος διακίνησης οργάνων.

Κάτι τέτοιο διέψευσε τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και το «Ίδρυμα Ερίκ Αμπντάλ».

Ο Γάλλος, ωστόσο, αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα μια φωτογραφία, στην οποία είναι ο ίδιος μαζί με τον ξάδερφό του, ο οποίος ήταν ο δότης του ήπατος, στην επέμβαση που έγινε το 2012.

Στη φωτογραφία οι δύο άνδρες είναι σε δωμάτιο νοσοκομείο, πριν ή μετά τη μεταμόσχευση.

«Με τη δημοσιοποίηση αυτής της φωτογραφίας θέλω να ζητήσω σεβασμό στον ξάδερφό μου, Ζεράρ, και να υπερασπιστώ την αξιοπιστία μου.

Καταγγέλλω δημόσια τη στάση ορισμένων ΜΜΕ που εξακολουθούν να αμφισβητούν την νομιμότητα μιας επέμβασης που μου έσωσε τη ζωή.

Σταματήστε τώρα! Απαιτώ σεβασμό για τον εαυτό μου και για όλους όσοι επηρεάστηκαν προσωπικά από αυτό το στάδιο της ζωής μου και προς οποιονδήποτε άλλον βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση» έγραψε ο Αμπιντάλ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy