«Μαίνεται» ο πόλεμος στον ΠΑΟ:»Επίθεση» Γιαννακόπουλου στον Αλαφούζο

«Μαίνεται» ο… πόλεμος στον Παναθηναϊκό με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από το διοικητικό. Οι κινήσεις του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για την παραχώρηση των μετοχών, την ώρα που απορρίπτει τις προτάσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά και οι επιπτώσεις από τις ποινές που έχει η ομάδα, έχουν φέρει στα… κάγκελα τις σχέσεις των δύο ανδρών.

Κάτι που γίνεται κατανοητό και από το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Πράσινη», ιδιοκτησίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η οποία επιτίθεται στον Γιάννη Αλαφούζο και για το θέμα του Παϊρότζ και για την ποινή του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

Στο πρωτοσέλιδο υπάρχουν χαρακτηρισμοί όπως «έντρομος», αναφέρει ότι εκτίθεται στα μάτια όλων με την κίνησή του να καλέσει στην Ελλάδα τον Ταϊλανδό, ενώ υπάρχουν συζητήσεις κυβέρνησης – Γιαννακόπουλου για το Athens Alive και λέει χαρακτηριστικά για την ποινή της ομάδας: «Ντροπή σου. Με υπογραφή Αλαφούζου οι καταστροφικές συνέπειες».

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy