Ρεσιτάλ μπάσκετ από Ζαγοράκη,Καραγκούνη,Σεϊταρίδη,Τσιάρτα και άλλοι: Στα backstages του αγώνα «Τρίμπλα στον εκφοβισμό» (εικόνες+βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε το πρωί της Τρίτης ο αγώνας μπάσκετ «Καλάθια ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό». Με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά της ενδοσχολικής βίας, μεγάλα αστέρια του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου, έδωσαν το δυναμικό παρών του στο κατάμεστο από μικρά παιδιά Κλειστό Γήπεδο Νήαρ Ηστ, στέλνοντας μέσω του αθλητισμού το ηχηρό τους μήνυμα, «ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ».

Οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας τίμησαν τους Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 στο πρόσωπο του αρχηγού ΘΟΔΩΡΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ στο ημίχρονο του αγώνα μπάσκετ .

Οι ομάδες είχαν διαμορφωθεί ως εξής:

«ΒΟΡΕΙΟΙ»: Γ. Καραγκούνης, Θ. Ζαγοράκης, Γ. Σεϊταρίδης, Β. Τσιάρτας, Δ. Παπανικολάου, Ν. Μπουντούρης, Ν. Γαλακτερός, Χ. Κωνσταντινίδης, Γ.Γιαννούλης
Προπονητής: Γιάννης Ιωαννίδης

«ΝΟΤΙΟΙ»: Κ. Κατσουράνης, Α. Νικοπολίδης, Γ. Γκούμας, Γ. Καραμέρος, Ν. Βούκτσεβιτς, Ν. Τόλιας, Σ. Τζαλαλής, Μ. Υφαντής.
Προπονητής: Τάκης Κορωναίος

Η ''πτήση'' και το υπέροχο κάρφωμα του Γιάννη Γιαννούλη (vid)John Giangian

Posted by Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας on Dienstag, 6. März 2018

Ο Γιάννης Γιαννούλης κατάφερε να ξεσηκώσει τους μικρούς του φίλους, με τα εντυπωσιακά καρφώματά του, ενώ οι ασίστ του στον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Γιώργο Καραγκούνη, έκλεψαν την παράσταση.

Εκείνοι όμως που πραγματικά προκάλεσαν ντελίριο στους μαθητές, ήταν τόσο ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, αλλά και ο Γιώργος Καραγκούνης που πρωταγωνιστούσε σε όλες τις φάσεις του αγώνα, ενώ εντυπωσιακό ήταν το τρίποντο του Βασίλη Τσιάρτα, που συνεχώς δεχόταν τις επιπλήξεις του Γιάννη Ιωαννίδη για να δώσει πάσες, από την ασίστ του Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Ο "μπόμπερ" Βασίλης Τσιάρτας!💣Τρίποντο του Βασίλη Τσιάρτα μετά από ασίστ Γιούρκα Σεϊταρίδη!

Posted by Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας on Dienstag, 6. März 2018

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης προσπερνάει τους πάντες και πετυχαίνει ένα όμορφο lay up παρά την προσπάθεια του Αντώνη Νικοπολίδη να τον ΄΄κόψει΄΄!

Posted by Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας on Dienstag, 6. März 2018

Η ''επέλαση'' του Γιώργου Καραγκούνη!Δείτε ένα όμορφο καλάθι που πετυχαίνει ο Γιώργος Καραγκούνης παρά την προσπάθεια του Σάκη Τζαλαλή να τον ''κόψει''!

Posted by Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας on Dienstag, 6. März 2018

Ο Νάσος Γαλακτερός που δεν θα μπορούσε να λείπει από έναν τόσο σημαντικό αγώνα, συνοδευόταν από τον μεγάλο του γιο Παύλο, αλλά και τη μικρή του κόρη Σοφία, που με τη βοήθεια του μπαμπά της, έβαζε καλάθια, κερδίζοντας την αποθέωση του κόσμου.