Ρήτρα-μαμούθ για τον Αραούχο από τους Κινέζους

Ο Σέρχιο Αραούχο βρίσκετα στα υπόψιν της ΑΕΚ όμως η Ένωση «ψάχνεται» για άλλες λύσεις στην επίθεση, καθώς αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες για τον «Τσίνο» μοιάζουν ελάχιστες.

Η Λας Πάλμας έχει κάνει γνωστό πως υπολογίζει στον Αραούχο προκειμένου να επιστρέψει στην Primera Division, ενώ την ίδια ώρα τα εκατομμύρια των Κινέζων βρίσκονται μέσα στο «παιχνίδι».

Σύμφωνα με την «Ώρα» η Σινόμπο Γκουοάν τον περασμένο Φεβρουάριο, κατά τη διάρκεια των επαφών της με την Λας Πάλμας για τη μεταγραφή του Τζόναθαν Βιέρα που κόστισε 12 εκατ. ευρώ, ρώτησε τους Ισπανούς για τον Αραούχο. Η πλευρά της Λας Πάλμας δεν έδειχνε διατεθειμένη να μιλήσει για τον Αργεντινό επιθετικό, ωστόσο οι Κινέζοι πίεσαν και έτσι ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας έδωσε μία ρήτρα προτεραιότητας στη Σινόμπο.

Η συγκεκριμένη ρήτρα, λοιπόν, φέρεται να αφορά το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι τις 15 Ιουνίου, οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο μέχρι τότε να υπάρξει κάποια… αστρονομική πρόταση για τον Αραούχο η οποία θα βάζει τέλος σε κάθε ελπίδα της Ένωσης και οποιασδήποτε ομάδες θα ήθελε να κινηθεί για τον «Τσίνο».

Πηγή: SDNAΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy