Ροζ σκάνδαλο: Ερωτευμένος πρόεδρος απειλεί τον ποδοσφαιριστή εραστή του (βίντεο)

Η Ρούμπιο Νιου, μια ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Παραγουάης, έγινε τις τελευταίες ημέρες γνωστή σε όλο τον κόσμο για ένα απίστευτο ερωτικό σκάνδαλο.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντόνιο Γκονσάλες διατηρούσε σχέση με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Μπερνάρντο Καμπαγέρο, όπως αποκαλύφθηκε από φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και τους δείχνει γυμνούς στο κρεβάτι.

«Ο Μπερνάρντο είναι ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή μου. Όντως είμαστε ζευγάρι και στην αγκαλιά του βρήκα καταφύγιο. Του έκανα όλα τα χατίρια. Αυτοκίνητα, ταξίδια, όμως με πρόδωσε και έφυγε από την ομάδα. Του έδειξα στοργή, αλλά δεν το εκτίμησε. Τώρα θέλει να με εκδικηθεί» ανέφερε ο πληγωμένος πρόεδρος.

Η ερωτική του απογοήτευση, όμως, τον οδήγησε λίγες μέρες αργότερα να απειλεί τον Καμπαγέρο πως δεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Σε video που κυκλοφόρησε φαίνεται ο Γκονσάλες να σκίζει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

ΜΜΕ της Παραγουάης αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε μεταγραφή σε καλύτερη ομάδα, με τον ερωτευμένο πρόεδρο να μην το συζητά καν. Ο Καμπαγέρο κατέθεσε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος, με το ξεκατίνιασμα μέσω των social media να φτάνει σε άλλο επίπεδο.

Δείτε σε βίντεο τον πρόεδρο της Ρούμπιο Νιου να σκίζει το συμβόλαιο του Καμπαγέρο: