«Σαρώνουν» με το winter live tour τους ο Γιώργος Σαμπαριώτης και οι «Υπόψιν»

Μια παρέα φίλων, κατάφερε να κάνει τη διαφορά στη διασκέδαση, και να κάνει πλέον, τον γύρο του κόσμου και της Ελλάδας, με τεράστια επιτυχία. Σε κάθε εμφάνιση του Γιώργου Σαμπαριώτη και των «Οι Υπόψιν», τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα, γίνεται το αδιαχώρητο.

 

 

Ο frontman του συγκροτήματος, Γιώργος Σαμπαριώτης, με καταγωγή και καλλιτεχνική «ψυχή» από την Κρήτη, πριν από 4 χρόνια, εμπνεύστηκε τους «Υπόψιν», και μαζί με τον Λάμπρο Πανταζόπουλο στο μπουζούκι, στα τζούρα και το μαντολίνο, τον Λευτέρη Συμιανάκη στην κιθάρα και στο τραγούδι, τον Χρήστο Περδίκη στο μπάσο, και τον Γιάννη Τζανίδη στα τύμπανα, κατάφεραν να κάνουν το όνειρό, την αγάπη και το μεράκι τους, για την ελληνική μουσική και το τραγούδι, πραγματικότητα, παρουσιάζοντας κάτι ξεχωριστό επί σκηνής.

«Παντρεύοντας» πολλά είδη μουσικής, την κρητική, την έντεχνη, τη νησιώτικη και τη μοντέρνα, αποθεώνουν την ελληνική μουσική και το σίγουρο είναι πως αν πας να τους απολαύσεις, δεν θα κάτσεις στιγμή στην καρέκλα σου. Στα πλαίσια του winter live tour τους, μετά και από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στην Αυστραλία, για τους επόμενους μήνες, είναι sold out, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy