«Σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δίνετε»

Με το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές του επέστρεψε από το Ντουμπάι ο Γκρέμης Μωυσιάδης, με τον Παραολυμπιονίκη στο άθλημα της άρσης βαρών σε πάγκο να ευχαριστεί όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό του!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκρέμης Μωυσιάδης έγραψε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook: «Με το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Fazza και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό μου, τον προπονητή μου, Δημήτρη Ιωαννίδη, το PAOKaction της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη που στηρίζουν την προσπάθειά μου να συμμετέχω στην Παραολυμπιάδα του Τόκυο 2020, και φυσικά την ιατρική μου ομάδα, Γιάννης Τερζίδης, Σάββας Παναβόγλου και Νίκος Τερζής, τον Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης και όλους τους φίλους – συναδέλφους μου από το Δημοτικό Πολυιατρείο, καθώς και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τις ευχές και τη δύναμη που μου μεταφέρεται!!»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy