«Σας παρακαλώ»:Το νέο μήνυμα Σαββίδη στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Την παράκληση να μην ταξιδέψει κανείς φίλος του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα χωρίς εισιτήριο έκανε ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης μέσω γραπτής του δήλωσης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να διαφυλάξει την προσπάθεια της για κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια.

 

Αναλυτικά η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη:

 

«Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, θα ήθελα προσωπικά να παρακαλέσω τους φιλάθλους μας να μας συμπαρασταθούν και να μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε αποφασιστικά προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια!

Η κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική και πρέπει να αποφύγουμε μοιραία λάθη σε όλους τους τομείς! Παρακαλώ να μην ταξιδέψει κανείς φίλαθλος που δεν έχει εξασφαλίσει εισιτήριο στα Γιάννενα την Κυριακή.

Γνωρίζω τη λαχτάρα σας να είστε δίπλα στην ομάδα και τον προπονητή, ας μη γίνει όμως αυτό το πάθος αντικείμενο εκμετάλλευσης από εκείνους που περιμένουν την ευκαιρία να μας ανακόψουν!

Στα Γιάννενα θα δώσουμε έναν από τους εναπομείναντες 11 τελικούς για το πρωτάθλημα και είναι χρέος όλων μας να διαφυλάξουμε πως σε κάθε ένα παιχνίδι, θα έχουμε την μέγιστη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, με σεβασμό στους κανονισμούς του Πρωταθλήματος και τους νόμους.

Πάμε μαζί μέχρι το τέλος!

Με εκτίμηση,

Ιβάν Σαββίδης»