Σαββίδης: Μειώνει το μπάτζετ στο Open

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτης του Οpen έχει λάβει την απόφαση να μειώσει αρκετά το μπάτζετ για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Αρκετές αλλαγές ετοιμάζεται να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης στο Open την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sportime». Πιο συγκεκριμένα, η στήλη «Agent Greek» του εν λόγω Μέσου, τονίζει πως ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έχει σκοπό να επιβάλλει ένα σκληρότατο μνημόνιο και να μειώσει αρκετά το μπάτζετ για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Έτσι πολλές συζητήσεις γίνονται ακόμα με τον πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδας, για το αν θα δώσει τα δικαιώματα για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του, στο γνωστό κανάλι.

Αυτό είναι και το πιο πιθανό σενάριο τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά δεν έχει επέλθει ακόμα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, οπότε το ματς τις πρεμιέρας του ΠΑΟΚ, πάει για… αλλού. Αυτό θα μεταδοθεί από το κανάλι του «Δικεφάλου του Βορρά» στο YouTube, ενώ στη συνέχεια μένει να φανεί που θα οδηγήσουν οι διαπραγματεύσεις και που θα καταλήξει ο Ιβάν Σαββίδης.