Σαββίδης: «Τα πάντα για να παραμείνει το πρωτάθλημα στην Τούμπα και του χρόνου»

Για δάκρυα χαράς που πλημμύρισαν την Τούμπα έκανε λόγο ο Γιώργος Σαββίδης, σημειώνοντας πως θα κάνουν τα πάντα προκειμένου το τρόπαιο του πρωταθλητή να παραμείνει εκεί και του χρόνου. Την ίδια ώρα, ευχαρίστησε όλους τους επιτελείς ομάδας, για την οργάνωση και την διεξαγωγή μιας απίστευτης φιέστας ενώ έστρεψε άμεσα το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα και στον επόμενο στόχο, το Κύπελλο.

  • Αναλυτικότερα στην ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει:

«34 χρόνια προσμονής και υπομονής αποτελούν πια παρελθόν,

Ο Γιώργος Σαββίδης – Φωτογραφία Eurokinissi

Δάκρυα χαράς πλημμύρισαν χθες τις κερκίδες της Τούμπας. Το πρωτάθλημα είναι πλέον στην Τούμπα και θα κάνουμε τα πάντα να μείνει και του χρόνου εδώ.

Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά το τμήμα μάρκετινγκ, το τμήμα επικοινωνίας, το εμπορικό τμήμα, το νομικό μας τμήμα, το τμήμα λογιστηρίου, το τμήμα προμηθειών και τέλος το τμήμα ασφαλείας του γηπέδου αλλά και όλους τους υπαλλήλους που στελεχώνουν τα τμήματα αυτά για την οργάνωση και διεξαγωγή μιας απίστευτης φιέστας.

Κλείνοντας, θέλω να επισημάνω πως πετύχαμε τον έναν από τους δύο στόχους μας, οπότε από σήμερα δουλειά».Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Φωτογραφία: Instagram