Σχίζας: «Το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς»

Σε καλύτερο ρυθμό από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται το Περιστέρι, σύμφωνα με τον Σταύρο Σχίζα, ο οποίος τόνισε πως το ματς της Πυλαίας είναι το σημαντικότερο της χρονιάς για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Το blog του Σταύρου Σχίζα στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο το Περιστέρι, που κατά την γνώμη μου είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το… επόμενο!

Στον αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι, ειδικά στον τομέα της άμυνας, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Και αυτό που μετράει είναι οι νίκες, οπότε η βελτίωση θα πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Το Περιστέρι είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, με βάθος και αρχές και θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είχε αγώνα την Τετάρτη για το Basketball Champions League, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα μειονέκτημα, καθώς βρίσκεται σε καλύτερο ρυθμό.

Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που μπορεί να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στο παρκέ, θα πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για να φτάσουμε στη νίκη».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy