Σχόλιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαιτησία έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του MEGA

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, είπε, απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την αμφισβήτηση προς για τους ξένους διαιτητές, που επιλέγονται.

«Είναι τόσο σημαντικό το ποδόσφαιρο, που αυτό που λέτε είναι επιβεβλημένο», είπε ο πρωθυπουργός και υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Έχει διοικητική ανεξαρτησία το ποδόσφαιρο. Είναι αδιανόητο να μη μπορούμε να έχουμε καλούς, σοβαρούς διαιτητές από το εξωτερικό. Το VAR είναι μια μεγάλη πρόοδος για το ποδόσφαιρο. Όμως, υπάρχει και από το εξωτερικό σχέδιο εξυγίανσης και εκεί πρέπει να πάμε».

«Οι αγώνες πρέπει να γίνονται στο γήπεδο» τόνισε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει βήματα στο κομμάτι της οπαδικής βίας. Θέλουμε να έχουμε αντικειμενικές διαιτησίες και να κερδίσει ο καλύτερος. Μεγάλη σημασία έχει να βελτιώνονται οι υποδομές. Ο Παναθηναϊκός αποκτά επιτέλους το δικό του γήπεδο. Όταν μπαίνει κάποιος σε καινούργιο γήπεδο αλλάζουν οι συμπεριφορές».

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Mega, έκανε και μία σύντομη αναφορά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Είπε μεταξύ άλλων:

“Έχει μεγάλη σημασία για το ποδόσφαιρο να βελτιώνονται κι οι υποδομές. Ο Παναθηναϊκός αποκτά επιτέλους το δικό του γήπεδο στο Βοτανικό. Ένα όνειρο εκατομμυρίων Παναθηναϊκών γίνεται πράξη, χρηματοδοτούμενο σ’ έναν μεγάλο βαθμό από το ελληνικό κράτος.

Στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκαν όλες οι υποχρεώσεις της Πολιτείας σχετικά με τη χωροθέτηση της Νέας Τούμπας. Είναι σημαντικό με το ποδόσφαιρο και τις ομάδες να έχουμε και καινούριες υποδομές. Ξέρετε όταν πάει κάποιος σ’ ένα νέο γήπεδο αλλάζουν οι συμπεριφορές”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy