Σε ένδειξη πένθους και σεβασμού για τον Σταύρο Σαράφη, οι σημαίες στην Τούμπα κυματίζουν μεσίστιες

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ πενθεί τον θάνατο του Σταύρου Σαράφη, με την Τούμπα να κατεβάζει τις σημαίες της ως ένδειξη πένθους. Ο «Καίσαρας» ήταν μια από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες στην ιστορία του «Δικεφάλου», υπηρετώντας την ομάδα τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής.

Όπως αποκάλυψε ο γιος του Σταύρου Σαράφη στο Metropolis 95.5, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θεωρούσε την Τούμπα σπίτι του.

Όταν ο «Καίσαρας» έχασε τον μικρότερο γιο του σε τροχαίο δυστύχημα, πήγαινε και κοιμόταν στο γήπεδο της Τούμπας. Είχε βρει το δικό του καταφύγιο, εκεί που πέρασε τις σπουδαιότερες στιγμές της ζωής του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πανταζής Σαράφης: «Έφυγε με το κεφάλι ψηλά όπως ήταν σε όλη του τη ζωή. Πάλεψε με το πρόβλημα υγείας που είχε, δεν είπε σε κανέναν τίποτα. Είχε ξυπνήσει από το κώμα, ήταν λίγο καλύτερα τις τελευταίες ημέρες, σήμερα όμως το πρωί μας «άφησε». Τι να θυμηθώ από τον πατέρα μου; Θυμάμαι που μου έλεγε για την αγάπη του κόσμου. Θα σας πω κάτι που δεν έχω πει πουθενά. Όταν χάσαμε τον αδερφό μου από τροχαίο, πήγαινε και κοιμόταν στην Τούμπα, το γήπεδο ήταν το σπίτι του».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως ένδειξη πένθους αποφάσισε να αφήσει μεσίστιες τις σημαίες στην Τούμπα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy