Σε εξέλιξη είναι οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για την παραμονή του Τιάγκο Ντάντας στην Τούμπα

Στο προσκήνιο διατηρούν τα πορτογαλικά δημοσιεύματα την επιθυμία του ΠΑΟΚ να κρατήσει τον Τιάγκο Ντάντας και την επόμενη σεζόν στην Τούμπα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η Μπενφίκα απέρριψε την πρόταση των 2,5 εκατ. ευρώ του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον 23χρονο μέσο, όμως οι επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος της Λισαβόνας δεν αποδέχθηκε την πρώτη πρόταση, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, κάτι που ενισχύει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά η O Jogo.

Και πρόσθεσε: «Ο Μπότο, αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στη Λισαβόνα, για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Τιάγκο Ντάντας, αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα. Η συμφωνία μεταξύ των συλλόγων προέβλεπε οψιόν αγορά του 50% έναντι 4 εκατ. ευρώ, αλλά η ελληνική ομάδα θέλει να μειώσει αυτό το ποσό, πιστεύοντας ότι θα μπορέσει να κλείσει συμφωνία. Στον ΠΑΟΚ μπορεί να υπάρχει αισιοδοξία για τον Ντάντας, αλλά πρέπει να ανεβάσει την προσφορά του».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy