Σε οπαδό του ΠΑΟΚ που αναφέρθηκε στο αντίο του Αντελίνο Βιεϊρίνια, απάντησε ο Χοσέ Κρέσπο

Το μήνυμα ενός φίλου του ΠΑΟΚ, στάθηκε η αφορμή για απάντηση απ’ τον Χοσέ Κρέσπο. Ο Ισπανός που πλέον είναι απ’ τους παλιότερους στα αποδυτήρια του «δικέφαλου», ανέλυσε τις σκέψεις του γύρω απ’ το τι σημαίνει η αποχώρηση κάθε ποδοσφαιριστή από μια ομάδα. Στην προκειμένη ήταν το αντίο του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο έμπειρος αμυντικός του «δικέφαλου», με αφορμή του σχόλιο του οπαδού του ΠΑΟΚ κάτω απ’ το αντίο του Βιερίνια, τόνισε πως οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, με τους οπαδούς να είναι αυτοί που μένουν. Πάντως δεν έκανε κάποια αναφορά στον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Φίλε μου, οι παίκτες έρχονται και φεύγουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Μόνο εσείς οι οπαδοί θα είστε για πάντα εκεί και το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε, είναι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να αγαπήσουμε αυτή την ομάδα, ώστε να μείνει για πάντα στις καρδιές μας!»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy