Σενάριο επιστροφής πανίσχυρου επιχειρηματία σε πολύ μεγάλη ομάδα

Την επιστροφή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη Μίλαν έφερε στο προσκήνιο με δημοσιεύματά του ο ιταλικός Τύπος, αλλά ο ίδιος διέψευσε το θέμα.

«Να αγοράσω ξανά την Μίλαν; Όχι, επειδή για να κρατήσει κάποιος μια ομάδα τώρα χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα και μια οικογένεια από μόνη της δεν μπορεί να υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Η Μίλαν θα παραμείνει στην καρδιά μου, θα είμαι πάντα στις εξέδρες», είπε ο  πρώην ιδιοκτήτης της Μίλαν.

«Μετά την είσοδο των χρημάτων  από το πετρέλαιο στο ποδόσφαιρο, χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα, δεν υπάρχει πλέον καμία πιθανότητα να μπορέσω να την αγοράσει ξανά», πρόσθεσε.

«Οι Κινέζοι με πλήρωσαν για την πώληση της Μίλαν. Είχαμε διεθνείς τράπεζες, διεθνείς χορηγούς, διεθνείς επαγγελματίες που επιβεβαίωσαν ότι η πώληση ήταν ασφαλής. Μιλήσαμε ξανά με αυτούς τους ανθρώπους, μας έδωσαν την περαιτέρω επιβεβαίωση της απόλυτης καθαρότητας του εγχειρήματος», ήταν η τελική του κουβέντα για το θέμα.

πηγή:pagenews.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy