Σήμερα αποφασίζει για Τούμπα ή Καυτανζόγλειο ο Σαββίδης

Τα δεδομένα που επικρατούν στην περίπτωση να χρησιμοποιηθεί ως έδρα του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν το Καυτανζόγλειο, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες για νέο γήπεδο εξετάζει ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ισχυρός άνδρα του «δικέφαλου του Βορρά» βρίσκεται σε συνεχείς διεργασίες και αναμένεται να λάβει ως το Πάσχα την απόφαση που θα καθορίσει αν τα έργα για την κατασκευή της Νέας Τούμπας ξεκινήσουν φέτος ή του χρόνου.

Το κόστος για την ανακατασκευή του Καυτανζογλείου, ώστε να πληροί τις προδιαγραφές για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αναμένεται να φτάσει τα 1,8εκατ. ευρώ, ποσό που αναμένεται να αφαιρεθεί από το μίσθωμα που θα καταβληθεί για τη χρήση του.

Πέρα από αυτό, κάτι που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την έναρξη των έργων είναι η γραφειοκρατία, που «μπλοκάρει» τις διαδικασίες. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει καταθέσει ήδη αίτημα στον Δήμο Θεσσαλονίκης και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για να πάρει την απαραίτητη έγκριση και να προωθεί στα αρμόδια υπουργεία το χωρικό σχέδιο του νέου γηπέδου.

Η απάντηση των τοπικών αρχών αναμένεται να καθορίσει σημαντικά τις επόμενες κινήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και, συνεπώς, την έδρα της ομάδας για την επόμενη περίοδο.