Σκάνδαλο: Για δολοφονία κατηγορούν τον Τσαρλ Σιν

 

 

H συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο  πρώην κολλητός του φίλος, θέτει τον διάσημο ηθοποιό, ως ύποπτο για δολοφονία.

Ο λόγος για τον παλαίμαχο παίκτη του μπέιζμπολ, Λένι Ντίκστρα, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πώς ο Τσάρλι Σιν είχε αποκρύψει από  πολλές σεξουαλικές συντρόφους του που ως έχει διαγνωστεί θετικός στον HIV. Αποκαλύπτοντας μάλιστα πώς τον Ιουλίου του 2012,η καμαριέρα του ηθοποιού, είχε βρει τη σορό του προσφάτως απολυμένου βοηθού του, Ρικ Καλαμάμανο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τότε, ο βοηθός του Τσάρλι Σιν, φέρεται να υπέφερε από κατάθλιψη και έπαιρνε αρκετά σκευάσματα για να το αντιμετωπίσει. Η νεκροψία ανέφερε «η αιτία θανάτου του, οφείλεται σε ατύχημα».


Ο πρώην φίλος όμως του Τσάρλι Σιν,  αποκαλύπτει σήμερα ότι εκείνο το διάστημα, ο βοηθός του έγραφε ένα βιβλίο στο οποίο ανέφερε όλες τις άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο Λένι Ντίσκρα, εξομολογήθηκε στον τότε φίλο του για το βιβλίο: «Πριν μπω στη φυλακή του είπα: “Φίλε, αυτός ο τύπος γράφει βιβλίο, πρέπει να τον απολύσεις”».

Όταν βγήκε όμως από τη φυλακή ενημερώθηκε για την υπερβολική δόση και τον θάνατο του Καλαμάνο  και όταν ρώτησε τον Τσάρλι Σιν, «τι είχε συμβεί;» , εκείνος είπε στον πρώην παίκτη του μπέιζμπολ: «Εννοείς τον Νεκρό Rick; Αυτό που συνέβη είναι ότι αυτός ο κ@@@@όλης προσπάθησε να με εκβιάσει, όπως μου είπες. Ήθελε 5 εκατομμύρια δολάρια. Έβαλα να τον “παγώσουν”. Του έβαλα μία “ζεστή δόση”».

Ο Λένι Ντίσκρα κατηγορεί σήμερα για τη δολοφονία του βοηθού του, αλλά δεν έχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο.