Σκληραίνoυν την στάση τους στον ΠΑΟΚ με τον Ζαμπά

Τις δικές του διακοπές… διαρκείας, μακριά από τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη, συνεχίζει να ζει ο Λέο Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος, μετά την αρχική άδεια που του παραχωρηθεί από τον Δικέφαλο, εξακολουθεί να αγνοείται μετατρέποντας το ποδοσφαιρικό του μέλλον στην Τούμπα από δύσκολο έως… ανύπαρκτο!

Σε πρώτη φάση, η απόφαση των επιτελών της ΠΑΕ είναι να μην καταβληθούν στον ποδοσφαιριστή οι μισθοί των δυο τελευταίων μηνών, διάστημα στο οποίο έτσι κι αλλιώς ήταν εκτός δραστηριοτήτων της ομάδας με δική του υπαιτιότητα.

Από εκεί και πέρα, η διαδικασία εξεύρεσης νέου συλλόγου που θα αποκτήσει τον Ζαμπά προχωρά, τόσο από την πλευρά του παίκτη όσο και από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Στο σενάριο όμως που δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες, και ο 24χρονος επιμείνει στην αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του, τότε η στάση της ΠΑΕ θα σκληρύνει ακόμα περισσότερο και το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ζαμπά θα είναι στον αέρα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy