Σοφία Χαραλαμπίδου: Η απόρριψη της εγχώριας καριέρας και το μεγάλο ευχαριστώ!

Ότι είναι ένα κορίτσι πολύ εντυπωσιακό, με αναλογίες που απέχουν πολύ από τον μέσο Ελληνικό όρο, είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανές. Ότι θα μπορούσε να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα ως τραγουδίστρια …εντός των τοίχων , στα πάτρια εδάφη, αν το προτιμούσε, αν αποτελούσε προτεραιότητα και στοίχημα για αυτήν, φαντάζει πολύ πιθανό επίσης.

Το ότι, όμως, η Σοφία Χαραλαμπίδου, θα έφτανε στο σημείο να απορρίψει μονομιάς, όχι μία, αλλά αρκετές προτάσεις από κορυφαία νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, που τα επισκέφθηκε το καλοκαίρι ως πελάτισσα, δεν το περίμενε κανείς.

Η καταγόμενη από τη βασίλισσα του Βορρά, συνεσταλμένη και χαμηλών τόνων ερμηνεύτρια, που αποδεδειγμένα έχει τον τρόπο να ξεχωρίζει τόσο πάνω στην πίστα όσο και κάτω από αυτή, και-όπως τονίσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο-ζει μόνιμα στο εξωτερικό, στις ΗΠΑ συγκεκριμένα, συνειδητοποίησε πως κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδια της. Και το έκανε απολύτως συνειδητά κάνοντας μαθήματα προτεραιοτήτων σε όλες και όλους.

Παράδειγμα προς μίμηση σε μια εποχή που οι αρχές και οι αξίες δυστυχώς έχουν τιμοκατάλογο.

Σημειωτέον, μα αφορμή τα σημερινά της γενέθλια, η Σοφία «ανέβασε» ‘ένα στο facebook, στο οποίο ευχαριστεί όλους για τις πολύ όμορφες ευχές τους.