Σοκ: Νεκρός εντοπίστηκε ο αδερφός της Κιμ Καρτάλ: Η μυστηριώδης εξαφάνισή του

 

Ο αδελφός της Χολυγουντιανής σταρ Κιμ Κατράλ, η οποία είναι γνωστή κυρίως για τον ρόλο της στο «Sex and the City», εντοπίστηκε νεκρός στον Καναδά.

Δραματικό τέλος είχε η εξαφάνιση του αδερφού της Κιμ Καρτάλ, που εντοπίστηκε νεκρός στον Καναδά. Το πρωί της Κυριακής, η πρωταγωνίστρια του Sex and the City , είχε κάνει έκκληση στα social media, να βοηθήσουν στο να βρεθεί ο αδερφός της Κρίστοφερ.

Στην ανάρτησή της εξηγούσε  πώς ο αδελφός της είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Τρίτη. Τονίζοντας πώς ο Κρις είχε αφήσει τα κλειδιά του, το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του σε ένα τραπέζι στο σπίτι του και η μπροστινή πόρτα της οικίας ήταν ξεκλείδωτη. «Αυτή η συμπεριφορά δεν μοιάζει με κάτι που θα έκανε ο Κρις», έγραψε και σημείωσε: «Δεν θα άφηνε ποτέ το σπίτι του ξεκλείδωτο, φεύγοντας χωρίς αυτά τα αντικείμενα ή τα 7 αγαπημένα του σκυλιά».

 

Λίγες ώρες μετά, η διάσημη ηθοποιός επανήλθε με μία νέα ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας τον θάνατο του αδερφού της.

«Μετά μεγάλης μου λύπης εγώ και η οικογένειά μου σαν ανακοινώνουμε τον αιφνίδιο θάνατο του γιού και αδελφού μας, Κρις Κατράλ».

Ο Κρις Γουόρεν, εκπρόσωπος Τύπου της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, ενημέρωσε πως ένας αστυφύλακας εντόπισε την σορό του Κατράλ σε ένα σπίτι ιδιοκτησίας του στην Αλμπέρτα του Καναδά.

Ο εκπρόσωπος δεν έδωσε κανένα στοιχείο για τα αίτια του θανάτου του, αλλά επεσήμανε πως ο θάνατος δεν ήταν ύποπτος.

Δεν υπάρχει καμία λεπτομέρεια για την κατάσταση της σορού του αδελφού της ηθοποιού, ούτε και για το πότε ακριβώς εντοπίστηκε.