Σοκάρει η αυτοκτονία διάσημου ποδοσφαιριστή της Τσεχίας

Τρίτη αυτοκτονία ποδοσφαιριστή στην Τσεχία μέσα σε ένα χρόνο, καθώς σε ηλικία 40 ετών αυτοκτόνησε ο άλλοτε στόπερ της Σπάρτα Πράγας, Πάβελ Περγκλ!

Σοκαρισμένο το ποδόσφαιρο της Τσεχίας, θρηνεί την απώλεια ενός ακόμη νέου ανθρώπου. Ο Πάβελ Περγκλ που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με τη Σπάρτα Πράγας (και τρία Κύπελλα), το 2005 και το 2007, αυτοκτόνησε σε ηλικία 40 ετών την ημέρα της Πρωτομαγιάς!

Όπως αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα «Sport», ο Περγκλ που στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην ΑΕΚ Λάρνακας, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του στο Μαδεμβούργο όπου ζούσε μαζί με τη σύντροφό του του και την μόλις ενός έτους κόρη του! Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να είχε προηγηθεί ένας τσακωμός με τη Γερμανίδα φίλη του πριν την αυτοκτονία.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την τρίτη αυτοκτονία Τσέχου ποδοσφαιριστή μέσα σε μόλις ένα χρόνο, καθώς είχαν προηγηθεί πέρυσι τον Απρίλιο ο Φράντισεκ Ραϊτόραλ (23/4/17) και τον Μάιο του ’17 ο Πάβελ Μπίστρον (19/5/17).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy