Σοτέλδο:Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε οριστική συμφωνία με την Τίγκρες για την απόκτησή του

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Βενεζουελάνου μεσοεπιθετικού στον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάνει την κίνησή τους προς την Τίγκρες, η οποία θέλει να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο με τον διεθνή άσο και όλα δείχνουν πως άμεσα θα δρομολογηθούν οι οριστικές εξελίξεις.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η επιθυμία του Γέφερσον Σοτέλδο να αγωνιστεί στην Ευρώπη ήταν αυτή που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση των επαφών της Τίγκρες με τον ΠΑΟΚ, μια και ενδιαφέρον υπήρξε και από ομάδες της Λατινικής Αμερικής.

Παράλληλα, οι Μεξικανοί θέλουν να αποδεσμευτούν άμεσα από το συμβόλαιό του, όχι μόνο γιατί πιάνει θέση ξένου, αλλά και εξαιτίας της εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς του παίκτη. Πάντως, την Δευτέρα (11/07) ο Γέφερσον Σοτέλδο προπονήθηκε κανονικά ως παίκτης της Τίγκρες, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως άμεσα θα ταξιδέψει για την Ελλάδα, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy