Σπανός: Είχε θυμό από τον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα…

Στο… συγχωροχάρτι που έδωσε ο Ατρόμητος στον Αμρ Ουάρντα μετά τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο μεγαλομέτοχος των Περιστεριωτών, Γιώργος Σπανός.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Ο Ουάρντα είναι ιδιαίτερη περίπτωση, ο χαρακτήρας του είναι μικρού παιδιού. Έκανε λάθος στο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ, τον τιμωρήσαμε για να καταλάβει ότι έκανε λάθος, να σκεφτεί και να βρει πού έκανε λάθος. Κι αυτός το κατάλαβε και ζήτησε συγνώμη από όλους, για αυτό νομίζω ότι πρέπει να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία. Εμείς την δώσαμε.

Του δώσαμε πέρσι την ευκαιρία για να παίξει μπάλα, να καθαρίσει το μυαλό του. Πέρσι ήταν περισσότερο συγκεντρωμένος και κατασταλαγμένος ότι ήρθε εδώ για να παίξει και να δείξει τα προσόντα του. Τον περιβάλλαμε με εμπιστοσύνη, του δείξαμε αγάπη, δεν είναι κακό παιδί. Απλώς χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση για να δείξει τα προσόντα του.

Φέτος όμως ήρθε στεναχωρημένος από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, είχε θυμό μέσα του που δεν μπορούσε να διαχειριστεί γιατί δεν είχε όσες συμμετοχές ήθελε στον ΠΑΟΚ και δεν ήταν καθαρό το μυαλό του. Θεωρώ ότι μετά την ΑΕΚ και τη συγχώρεση που ζήτησε από όλους, έχει καταλάβει ότι το συμφέρον του είναι να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με τον Ατρόμητο».