Σπουδαίος και εκτός γηπέδου απέδειξε πως είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Βοήθησε 8χρονο κορίτσι με πρόβλημα υγείας...

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ φέτος, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικός να αποδεικνύει ότι είναι και σπουδαίος άνθρωπος.

Ο άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» βοήθησε σημαντικά ένα 8χρονο κοριτσάκι να υποβληθεί στις απαιτούμενες θεραπείες. Η μικρή Λάνα έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και πρέπει να ταξιδέψει σε κλινική της Τουρκίας για να υποβληθεί σε θεραπείες.

Στη Σερβία υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από φιλανθρωπικές οργανώσεις, προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για να μεταβεί στην Τουρκία.

Ο Ζίβκοβιτς ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, παίρνοντας την πρωτοβουλία, να καλύψει όλα τα έξοδα της θεραπείας που απαιτούνται, προσφέροντας 23.000 ευρώ.

Η οικογένεια της Λάνα έσπευσε να ευχαριστήσει τον Σέρβο ποδοσφαιριστή γι’ αυτή την αξιέπαινη κίνηση.

«Από σήμερα δίπλα στην λέξη Άνδρας γράφεται το όνομα του Άντριγια Ζίβκοβιτς. Ο υπέροχος αυτός νεαρός κάλυψε όλα τα έξοδα για τη θεραπεία της Λάνα. Ευχαριστούμε από την καρδιά μας όσους βοήθησαν», σημείωσε χαρακτηριστικά η οικογένεια της 8χρονης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy