Στα «λευκά» το «Θ.Κολοκοτρώνης» ενόψει ΠΑΟΚ

Έντονα καιρικά φαινόμενα με χιονόπτωση σε πολλά σημεία της Πελοποννήσου παρατηρείται σήμερα, με αρκετούς δρόμους στην Αρκαδία καθώς και σε άλλες περιοχές να είναι κλειστοί και σε άλλες να απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Μάλιστα, σήμερα αναβλήθηκε ο αγώνας Αστέρας – ΟΦΗ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ15 της Superleague λόγω της έντονης χιονόπτωσης στην Τρίπολη. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου λόγω της χιονόστρωσης οδήγησε στην αναβολή του αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Superleague, ο οποίος θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης φρόντισαν και μέσω social media να δώσουν εικόνα από το γήπεδο, με το «Θ.Κολοκοτρώνης» να έχει… σκεπαστεί από το χιόνι που πέφτει από το πρωί

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής (13/1) και στα στρατόπεδα των δύο ομάδων ευελπιστούν πως δεν θα τεθεί θέμα διεξαγωγής του παιχνιδιού αφού και οι καιρικές συνθήκες θα είναι -βάσει πρόβλεψης- καλύτερες, με αισθητή άνοδο θερμοκρασίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy