Στέφανος Τσιτσιπάς: Το «ευχαριστώ» του Έλληνα τενίστα σε 16 γλώσσες (video)

O Στέφανος Τσιτσιπάς, αποχαιρέτισε τη Μελβούρνη με ένα βίντεο στο οποίο λέει «ευχαριστώ» σε 16 γλώσσες.

Ο Έλληνας τενίστας έχοντας φτάσει στον πρώτο ημιτελικό ενός Grand Slam, αποχαιρέτησε την Αυστραλία με ένα ταξιδιωτικό βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούν και τα αδέρφια του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα βρεθεί στη Σόφια.Συγκεκριμένα, πριν από δύο μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε ζητήσει δημόσια από τους  Έλληνες ομογενείς να τον αφήσουν ήσυχο για μία ημέρα.

Αυτό το έκανε καθώς ήθελε να ολοκληρώσει το βίντεο που ετοίμαζε με εικόνες από την πόλη την Μελβούρνη.Η έκκλησή του εισακούστηκε και ο ίδιος ανέβασε στο προσωπικό του κανάλι στο you tube ένα βίντεο με τίλτο «Σ’ ευχαριστώ Μελβούρνη».

Σε αυτό πρωταγωνιστούν ο αδερφός του Πέτρος, η αδερφή του Ελισάβετ κι ο μάνατζέρ του Νίκ.

«Θα γίνω ο πρώτος vloger στη Μελβούρνη…», λέει ο Στέφανος Τσιτσιπάς και αποκαλύπτει ότι λόγω της δημοσιότητας που έχει αποκτήσει στα επόμενα βίντεο που θα γυρίζει θα… μεταμφιέζεται επιλέγοντας έναν χαρακτήρα έκπληξη.

Μάλιστα μιλάει για το καινούργιο του διαμέρισμα στο Μονακό και ευχαριστεί τους Έλληνες ομογενείς για τη συμπαράσταση και όλη τη Μελβούρνη γι’ αυτά που έζησε και κλείνει λέγοντας «ευχαριστώ» σε 16 γλώσσες.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy