Στη μάχη για τον μικρό Ορέστη ο ΣΦ ΠΑΟΚ Μυτιλήνης!

Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Μυτιλήνης επιδεικνύει συγκινητική αλληλεγγύη για τη θεραπεία του 13χρονου Ορέστη.

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου θα έχουν ταμείο ενίσχυσης στον σύνδεσμο στη Μυτιλήνη το Σάββατο για τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.
Η ανακοίνωση του συνδέσμου της Μυτιλήνης

«Στα 9 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου, προσπαθούσαμε πάντα, να σταθούμε έμπρακτα, δίπλα στα προβλήματα, στις καθημερινές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, στο τόπο που μας φιλοξενεί, στο τόπο που αγαπήσαμε, την Μυτιλήνη. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε για όσο μας το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας.

Έτσι λοιπόν, και αυτή τη φορά, με βαρύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στο μικρό Ορέστη, ένα Μυτιληνιό παιδί που χρήζει άμεσης θεραπείας, καθώς το πρόβλημα που έχει (γερμίνωμα κεφαλής ,μια μορφή όγκου στο κεφάλι) χρειάζεται ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, αποφασίσαμε, στο παιχνίδι κυπέλλου του Σαββάτου, ανάμεσα στις ομάδες ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, θα υπάρχει ξεχωριστό ταμείο, για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά σε αυτή την μεγαλειώδη προσπάθεια, καθώς επίσης, και μέρος των εσόδων του συνδέσμου, θα διατεθεί για τον ίδιο σκοπό.

Ευχόμαστε ολόψυχα, αυτή η περιπέτεια του Ορέστη, να έχει αίσιο τέλος, να γυρίσει σύντομα κοντά μας υγιής και γεμάτος ενέργεια, και να δώσει το μεγαλύτερο δώρο σε όλους, την ελπίδα της ζωής!

Γιατί κύριε υπουργέ, εσείς που θεωρείτε τους φιλάθλους, ως το σκάρτο προϊόν, υποανάπτυκτους, υποδεέστερους γνώμης-παρουσίας κτλπ, καταλάβετε ότι, σε κάθε αγώνα ο λαός είναι αυτός που πάντα νικά, η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας» σημειώνει η σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, η πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Λάσκαρη Ειρήνη, στο τηλέφωνο 6943455761.

Πηγή: stonisi.gr