Στη Ρωσία υποστηρίζουν ότι Ζενίτ και Λοκομοτίβ ενδιαφέρονται για τον Ίνγκι Ίνγκασον…άγνοια δήλωσε ο Μάκης Γκαγκάτσης

Στη Ρωσία εμπλέκουν τον στόπερ του ΠΑΟΚ Ίνγκι Ίνγκασον με τη Λοκομοτίβ Μόσχας και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λοιπόν,  η Λοκομοτίβ Μόσχας και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης βλέπουν ζεστά το ενδεχόμενο απόκτησης του διεθνούς Ισλανδού κεντρικού αμυντικού. Τονίζουν, μάλιστα, ότι η Λοκομοτίβ θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, ενώ η Ζενίτ να τον αγοράσει. Η τελευταία αναζητά τον αντικαταστάτη του Λόβρεν, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λυών και έχει στη λίστα της τον Ίνγκασον.

Οι Ρώσοι, παράλληλα, φιλοξενούν και δηλώσεις του Μάκη Γκαγκάτση: «Ζενίτ και Λοκομοτίβ θέλουν να υπογράψουν τον Ίνγκασον; Δεν έχω ιδέα. Είναι η πρώτη φορά που το ακούω. Δεν μιλάμε καν για τη μεταγραφή του παίκτη, γιατί δεν είχαμε κανένα ενδιαφέρον για τον Ίνγκασον από καμία ομάδα. Εάν ληφθεί μια πρόταση, θα αξιολογηθεί αναλόγως, αλλά είναι βασικός παίκτης για εμάς και ένας από τους αρχηγούς της ομάδας». Να σημειώσουμε ότι ο Ίνγκασον ήρθε στον ΠΑΟΚ από τη Ροστόφ τον Γενάρη του 2019, ήταν βασικό στέλεχος, οπότε έχουν άποψη οι Ρώσοι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy