Στη Σαουδική Αραβία ο Πρίγιοβιτς!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ταξιδεύει μέσω Σερβίας για τη Σαουδική Αραβία.

Ο Σέρβος επιθετικός θα έχει προσωπική γνωριμία με τους ανθρώπους της Αλ Ιτιχάντ, καθώς θα βρεθεί στην Τζέντα, την πόλη, όπου εδρεύει η ομάδα και αναμένεται μάλιστα να δει και κάποια σπίτια στην περιοχή.

Ο ποδοσφαιριστής θέλει αρχικά να δει τις συνθήκες που επικρατούν, να γνωρίσει τους ανθρώπους της ομάδας και όλες τις λεπτομέρειες πριν ανακοίνωσει την απόφαση του.

Άλλωστε ο παίκτης θα έχει και τηλεφωνική επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Πάντως τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας, αναφέρουν ότι την Δευτέρα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του 28χρονου φορ από την Αλ Ιτιχάντ.

Αν ολόκληρωθεί το deal» των 10 εκατομμυρίων ευρώ, ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του τα 9 και το ένα θα πάει στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Πρίγιοβιτς θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας αφού θα αμοίβεται με 5,3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy