Στη σωστή δουλειά των παικτών του στη ρεβάνς με τη Γάνδη στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της «Cosmote TV» και στάθηκε στη σωστή νοοτροπία που είχαν οι «ασπρόμαυροι» σ’ όλη τη διάρκεια του ματς.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος κόουτς μίλησε για:

Την πρόκριση του ΠΑΟΚ και το πως πήγε το ματς: «Τι πιστεύετε εσείς; Τι περιμένατε από ένα τέτοιο παιχνίδι; Με τις ομάδες που παίζουμε σε αυτό το επίπεδο και είναι πολύ καλές. Είναι ένας πόλεμος το παιχνίδι. Με ένταση και πίεση. Δεν τα παρατήσαμε. Δεν παρατήσαμε ποτέ τη νοοτροπία μας ακόμα και όταν το παιχνίδι δεν πήγαινε υπέρ μας».

Το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο: «Συζητήσαμε τακτικά θέματα. Μετά να έχουμε αυτοπεποίθηση στο πως να κρατήσουμε τη μπάλα. Μετά να πιστέψουμε και να παλέψουμε. Την πίστη και την ισορροπία διότι εφόσον ήμασταν εδώ αξίζαμε να προκριθούμε».

Τη ψυχολογία και ότι τον θεωρούν μετρ: «Δεν ξέρω τι να πω για αυτό. Είναι μέρος της δουλειάς μου και της δουλειάς μας η ψυχολογία. Θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Θέλουμε να κυριαρχούμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να ξέρουμε να δίνουμε μάχες και να έχουμε ισορροπία αλλά και να ανταποκριθούμε. Η σωστή διαχείριση της μπάλας ήταν με το μέρος μας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy