Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Λάζαρ Μάρκοβιτς με τις φήμες να οργιάζουν…

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Λάζαρ Μάρκοβιτς με τις φήμες να οργιάζουν. Μάλιστα συνδέθηκε άμεσα με τον ΠΑΟΚ με αυτή τη επίσκεψη. Σίγουρα όπως ο Σέρβος είναι μία περίεργη περίπτωση, που τα τελευταία χρόνια έχει χάσει τελείως τον δρόμο του, έχοντας πάει πολλά βήματα πίσω την καριέρα του.

Γενικά ο Λάζαρ Μάρκοβιτς έχει πιάσει πάτο αγωνιστικά, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο δεν στεριώνει συνεργασία με ατζέντη. Προφανώς με έναν τέτοιο χαρακτήρα, τα πράγματα δεν πρόκειται να είναι εύκολα, ειδικά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που θέλει διαφορετικούς χαρακτήρες μαζί του στα αποδυτήρια.

Έτσι η πιθανή επιλογή του από τον ΠΑΟΚ, περισσότερα προβλήματα μπορεί να φέρει από ότι καλά και γι’ αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «έγκλημα», αν τελικώς γίνει κάποια κίνηση. Η φετινή περίοδο του παίκτη ήταν πραγματικά μία καταστροφή, αφού αγωνίστηκε ελάχιστα στην Premier League και τη Φούλαμ.

Η ομάδα υποβιβάστηκε και εκείνος δεν κατάφερε να τη βοηθήσει σε κανένα σημείο, αφού δεν μπορούσε να πείσει τους προπονητές του, ότι αξίζει μία θέση στην ενδεκάδα. Από την πρώτη μέρα του Ιουλίου ο 25χρονος μόλις Σέρβος, που είχε αφήσει πολλές υποσχέσεις, ειδικά με τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, θα είναι ελεύθερος για να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θελήσει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy