Στη βελτιωμένη εικόνα του Λαυρίου, ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Σταύρος Σχίζας

Δύσκολο θα είναι για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι με το Λαύριο, καθώς έχει ανέβει αισθητά το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τον Σταύρο Σχίζα.

Αναλυτικά το blog του Σταύρου Σχίζα στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Πήραμε τη νίκη κόντρα στον Άρη, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με μεγάλη ένταση και τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με το Λαύριο, μια ομάδα που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη τις τελευταίες εβδομάδες.

Έχουν ενισχυθεί με μεταγραφές, δεν υπάρχουν, πλέον, τραυματίες, έχουν βρει τον ρυθμό τους με τις νίκες που πήραν και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αν θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας χωρίς απρόοπτα.

Στόχος μας στο πρωτάθλημα είναι να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε στα τελευταία έξι παιχνίδια και να τερματίσουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στην πρώτη τετράδα, προκειμένου να μπούμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στα πλέι οφ. Σίγουρα, πάντως, θα πρέπει να προφυλάξουμε την έδρα μας στα τρία ματς που μας απομένουν στο “Παλατάκι”.

Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου και πιστεύω ότι θα την έχουμε. Η “ημέρα ΠΑΟΚ-ημέρα μπάσκετ” που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από την ομάδα έχει επιτυχία και νομίζω ότι το ίδιο θα συμβεί και φέτος. Εμείς παίρνουμε δύναμη και ενέργεια από τον κόσμο και η παρουσία του στα παιχνίδια μας ανεβάζει επίπεδο μέσα στο παρκέ».