Στην εντατική ο Βαγγέλης Γερμανός!

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Για το πρόβλημα υγείας του Βαγγέλη Γερμανού, η εφημερίδα η «Άποψη» είχε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ, στο φύλο 815, που κυκλοφόρησε 30/31 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου τότε, ο «μεγάλος» τραγουδιστής χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλά και να περάσει μερικές μέρες στο νοσοκομείο, κάτι που γνώριζαν μόνο οι άμεσα δικοί του άνθρωποι. Δείχνοντας δυνατός παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, και πατώντας εκ νέου γερά στα πόδια του, ο Β.Γερμανός, με το που πήρε εξιτήριο, θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια τον ιατρό που τον φρόντισε. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δρ. Βασίλειο Δρακόπουλο για την φροντίδα και την «επιμέλεια» της μικρής μου περιπέτειας!

«Υγεία παιδιά.. το πολυτιμότερο αγαθό» ανακοίνωσε την παραμονή των Χριστουγέννων στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, προκαλώντας την έντονη ανησυχία στους διαδικτυακούς του φίλους, για το τι του έχει συμβεί.

Αν και όλα έδειχναν να έχουν πάει καλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ σήμερα του «Πρώτου Θέματος», υπήρξε κάποια επιπλοκή και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην εντατική του «Ευαγγελισμού».

Πηγή: Η ΑΠΟΨΗ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy