Στην κορυφή της τηλεθέασης στην Πορτογαλία το… ΠΑΟΚ-Μπενφίκα!

Η αρμόδια εταιρεία μέτρησης τηλεθεάσεων στην Πορτογαλία ανακοίνωσε το top 10 των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων συλλόγων, τις οποίες παρακολούθησαν οι Ίβηρες από την τηλεόραση μέσα στο 2018, καθώς και το top 20, συνολικά αγώνων ποδοσφαίρου. Και τι μας νοιάζει εμάς θα πείτε…

Έχει το ενδιαφέρον της η υπόθεση μιας και στην κορυφή, αρχικά, της δεκάδας των αγώνων συλλόγων βρίσκεται παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ενώ γενικά μέσα στη δεκάδα υπάρχουν τέσσερα ματς με ελληνικές ομάδες!

Στην πρώτη θέση, λοιπόν, της σχετικής λίστας βρίσκεται ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα, που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, που διεξήχθη στη Λισσαβόνα βρίσκεται στην 6η θέση.

Επίσης, ο αγώνας ΑΕΚ-Μπενφίκα είναι στην 4η θέση, ενώ το Μπενφίκα-ΑΕΚ στην 5η.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τους αγώνες που είχαν τη μεγαλύτερη τηλεθέαση μέσα στο 2018:

Από εκεί και πέρα εξίσου εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα και στο top 20 των ποδοσφαιρικών αγώνων συνολικά, που παρακολούθησαν οι Πορτογάλοι στην τηλεόραση. Το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα βρίσκεται στην 5η θέση με 52% τηλεθέαση (!), ενώ το Μπενφίκα-ΠΑΟΚ είναι στην 11η με τηλεθέαση 48.9%.

Στην 9η και 10η θέση, βρίσκονται τα παιχνίδια ΑΕΚ-Μπενφίκα και Μπενφίκα-ΑΕΚ, αντίστοιχα.

Δείτε τη λίστα:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy