Στην πίστη όλων στον ΠΑΟΚ για πρόκριση στάθηκε ο Δημήτρης Πέλκας

Θέμα πίστης έθεσε ο Δημήτρης Πέλκας εξηγώντας πως ήρθε το 2-1 και η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπενφίκα, με τον αρχηγό του «δικεφάλου του Βορρά» να αποκαλύπτει παράλληλα τι συζητήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη και να ξεκαθαρίζει ότι υπάρχει ακόμα το εμπόδιο της Κράσνονταρ…

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του OPEN TV:

«To πιστεύαμε, το πιστεύαμε πολύ. Είχαμε χαμηλό προφίλ δεν μιλούσαμε πολύ προς τα έξω. Ξέραμε πως αν δώσουμε το παραπάνω από το 100% θα κερδίσουμε. Και το κάναμε.

Το ποδόσφαιρο έχει σκαμπανεβάσματα. Η περσινή χρονιά δεν ήταν αυτό που φανταστήκαμε. Φέτος κάναμε κάποιες κουβέντες με τον προπονητή, με τον πρόεδρο, τα βάλαμε κάτω και αποφασίσαμε πως δεν μας αξίζει να υπάρχει τόση αμφισβήτηση.

Ξεκινήσαμε με κάτω το κεφάλι και αγώνα με τον αγώνα. Το είπαμε και χθες σε συνομιλία με τον πρόεδρο. Δεν πετύχαμε κάτι. Είναι ένα επίτευγμα, αλλά έχουμε έναν ακόμα αντίπαλο μπροστά μας. Απαιτείται ακόμα περισσότερη δουλειά για να τα καταφέρουμε. Νερό ακόμα δεν ήπιαμε, έχουμε άλλα δύο ματς. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy