Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ

Στην τελική ευθεία είναι η μεταγραφή του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ, καθώς όπως αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα novosti.rs ο παίκτης και ο μάνατζέρ του είναι στη Σαουδική Αραβία για τα τυπικά.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παίκτης έφτασε σήμερα στη χώρα για να περάσει και από ιατρικές εξετάσεις κάτι που βάσει των όσων αναφέρουν οι ιστοσελίδες στην χώρα έχει ήδη συμβεί.

Πάντα βάσει των όσων υποστηρίζει το δημοσίευμα η μεταγραφή είναι στην τελική ευθεία με τις υπογραφές να είναι απλώς θέμα χρόνου.

Η ομάδα της Τζέντα καλύπτει την ρήτρα των 10.000.000 ευρώ, αλλά επιμένει να το κάνει με τον δικό της τρόπο και έχει προτείνει, όπως συνέβη και στη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες από τη Γαλατάσαραϊ, σε τέσσερις ισόποσες δόσεις μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στη διαπραγμάτευση της με τον ΠΑΟΚ έχει σύμμαχο τον Σέρβο ποδοσφαιριστή, αλλά και τη ΦΙΦΑ, που μπορεί να πάει το θέμα, ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλει να φτάσει εκεί η υπόθεση, καθώς μπορεί να τραβήξει χρονικά, κάτι που δεν το θέλει κανείς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy